1-1 sessioner

- din unikke mulighed for at lære at skabe den hverdag, som som giver både dig og børnene og din partner, ro, glæde, overskud og nærvær.

Få min udelte opmærksomhed og lad mig hjælpe dig med at se opgaven i øjenene og få konkrete, umiddelbart brugbare redskaber

Reelt set kommer vi igennem dine blokeringer – uden at have brug for at rode op i gamle traumer.

Effektive, afprøvede og konkrete, umiddelbart brugbare redskaber, som får dig hele vejen til overskud og glad hverdag som mor.

1:1 sessioner er til dig der:

➣ er hamrende træt af at føle dig forkert og utilfreds med dit liv, selvom du reelt har alt det, du ønsker dig.

➣ har næsten konstant dårlig samvittighed i forhold til både børnene og manden.

➣ virkeligt ønsker at nå til det liv, hvor du har overskud, ro og som du elsker at leve.

➣ der VIL have overskud i hverdagen, men mangler konkrete redskaber til at finde og beholde det.

➣ 1:1 sessioner er til dig, der er klar til at give slip på råb, træthed og pres – og få den hverdag (og fest), som du drømmer om, hvor hverken du eller børnene går i seng med ondt i maven eller sort samvittighed.

Ja tak - det vil jeg gerne!

Chiara Sofia Lykkens farve

Hvad du får ud af 1:1 sessioner?

Du får vendt din verden på hovedet. Derom ingen tvivl. Så er du indstillet på at skabe et nyt liv med glæde, tillid og nydelse til alle i familien INKL. DIG SELV, så er du klar til 1:1 sessioner.

Du får redskaber, værktøjer, konkrete vejledninger til lige præcis DINE udfordringer.

Du får nærværende, kærlig undervisning og guidens, af Sofia som selv har gået hele vejen.

Chiara Sofia
Ingelise

“Hos dig Sofia, føler jeg mig mødt, rummet, forstået og respekteret. 

Du har guidet mig, “sparket mig”, trøstet mig, ja kort sagt – du har ofte været min engel. Min kilde til at komme tilbage til livet igen.

Jeg ved, at uden dig, var der ingen mig idag. Jeg har været ved mange behandlere, psykologer, psykiatere – men intet hjalp på den lange bane. 

Efter en god snak med dig og lidt healing – fejler jeg intet. Mit skrøbelige indre pakker du langsomt op sammen med mig, og drysser indsigt, kærlighed og lys på – og så har jeg det godt igen.

Tak fordi du hjælper mig med at se meningen med det hele, tilføjer mit liv glæde, ro, tryghed, tillid OG kærlighed.

Jeg har den dybeste respekt for det du kan og gør!.”

Chiara Sofia
Katrine Andrea Nordestgaard

“For noget tid siden spurgte du, om jeg kunne sætte ord på, hvad du er god til.

Jeg ved ikke om jeg fik det sagt, men du er enestående til at tage mig med derhen, hvor jeg selv får øje på mine mønstre og skader.

Og du er den ENESTE, der efterlader mig med troen og tilliden til at jeg kan ændre, samt fratager mig skyld og skam for der, hvor det har ført mig hen nu.”

Chiara Sofia
Winnie Nielsen

“Først; Af hjertet Tak, Skønne Gudinde :-3

Som dig tror jeg på at der er mere mellem himmel og jord end vi kan se med øjet og jeg er derfor overbevist om at der er en mening med at vores liv krydser hinanden, lige nu og lige der hvor det gjorde... 

Den oprigtighed jeg mødte i dine øjne og dit fantastiske skønne smil, fik mig til at se mine problemstillinger med en lethed og en overbærenhed og omsorg over for mig selv, som jeg virkelig havde brug for lige der hvor jeg stod i mit liv.

Din åbenlyse interesse og engagement i mig som person gjorde at jeg med ét følte mig både set, hørt og ikke mindst rummet, UDEN at jeg skulle gi´ noget til gengæld for det.

Jeg tog fra dig, med en større lethed i forhold til den måde jeg ser mig selv på. Der har her i dagene efter, indfundet sig en større RO i mit indre og en større accept af mig selv også med mine skyggesider, der gør at jeg langsomt er ved at åbne op for de "gaver" jeg får her i livet med en større bevidsthed og større taknemlighed.”

Dette er dine muligheder:

Jeg har sat tider på til dig i min kalender, som du får adgang til, når du booker en eller flere 1-1 sessioner.

Der er flere muligheder:

1:1 i hverdage i dagtimerne pris 1.289,-

1:1 i weekenderne pris 1.829,-

1:1 via zoom (online program) på hverdage i dagtimerne pris 1.199,-

1:1 via zoom (online program) i weekenderne pris 1.595,-

3 x 1:1 sessioner (uanset om det er hverdag, online eller weekend) pris 3.539,-

5 x 1:1 sessioner (uanset om det er hverdag, online eller weekend) pris 5.519,-

Alle sessioner varer mellem 60 og 90 minutter, men du bliver aldrig sendt ud af døren (heller ikke online) uden at jeg sikrer mig dit velbefindende.

1:1 sessioner er også til dig, der:

➣ er mor, far og/eller på anden måde indgår i relationer, der kan være svære at være i (alle relationer!).

➣ gerne vil rykke dig.

➣ ved, at du selv har ansvaret for dit liv, men nogle gange falder i offerrollen, og har mega svært ved at komme op igen. Du ved det SÅ godt! Men du KAN bare IKKE finde nye veje!

➣ er hamrende ambitiøs og målrettet, men samtidig godt kan mærke, at du bliver nød til at række ud efter hjælp for at nå dine drømme.

➣ er ivrig efter en gang for alle at komme ud af presset og trætheden, som ofte får dig til at være en sur, råbende mor og kone/kæreste.

➣ vil sætte tid og energi af til at skabe det, du ønsker dig – som mor og som kvinde.

➣ er indstillet på at arbejde selvstændigt og tage ansvaret for din egen udvikling.

Hvad er det så, Chiara Sofia kan?

Først og fremmest er jeg selv mor til tre. Tre børn som på hver deres måde har vist mig, at rammer, normer og andet i den dur, kun er begrænsninger.

Derudover har jeg selv gået hele vejen fra at råbe, skælde ud, have lyst til at skride fra familien (ofte), have lyst til at slå manden og kalde ham idiot osv. til at være mor og kvinde i balance med mine og børnenes behov lige højt prioriteret og med plads til udviklingstrin, selvstændighedsalder og andre udfordringer og problemer i hverdagen.

Undervejs til mit overskud i hverdagen har jeg fået hjælp hos rigtigt mange forskellige behandlere og terapeuter, og jeg har derigennem lært virkeligt mange teknikker og redskaber, og forløbet her er det, jeg ved virker!

Hvis du vil læse mere om mig, kan du gøre det her.