HEMMELIGHEDEN BAG:
SÅDAN skaber du en bæredygtig omsætning
– uden begrænsninger

STÅ stærkt som ekspert, så du kan tiltrække dine ideelle kunder og skabe din ideelle omsætning.

Vi mødes ONLINE til masterclass i efteråret 2021.

Hvis du kender alle markedsføringskurserne, men alligevel ikke er kommet ud af starthullerne, så vid at der er en god grund 💫🚀😍💫

Desværre starter langt de fleste med alt det, der skal gøres, men uden at vide, HVEM de skal VÆRE 🙏😍 for at skabe en succes, ender de med at spilde både dyrebar tid ⏳og en masse penge 💸💰

På denne masterclass giver jeg dig den vigtigste hemmelighed bag at skabe en bæredygtig omsætning - og tro mig, det er ikke, hvad du tror 🙏

Hvis du ikke har de kunder og den omsætning, som du ønsker dig, så MANGLER du højst sandsynligt PRÆCIS den viden og de værktøjer, jeg vil give dig GANSKE GRATIS i denne LIVE ONLINE masterclass.

Jeg lover dig...

Det bliver totalt og helt og aldeles UDEN reklamer, promoveringer eller noget andet lignende.

Meget enkle, meget simple og meget effektive (og for mange ukendte) værktøjer til at skabe lige præcis den hverdag og den forretning, som du drømmer om 🙏💫⭐️👒❤️

Det bliver 3-4 timers undervisning (du får adgang til optagelsen efterfølgende!) fra min side, hvor du 100% sikkert lærer noget om dig selv og noget om at drive bæredygtig forretning, som du IKKE vidste!

Du får viden, som ingen andre deler ud af - helt gratis.

Arbejd med mig

Hvad siger tidligere deltagere?

Kære Chiara, du er helt fantastisk, du kan varmt anbefales! Så sød, kærlig, dyb og samtidig skarp, lige på kornet, tydelig i pointerne, og med dejlig humoristisk glimt i øjet, som også trækker det lidt mystiske spirituelle ned på jorden - til håndgribelighed i egen værktøjskasse!

En næsten overvældende masse foræringer, guldkorn og god energi at arbejde sig videre på!

Jeg fik bla. set med klarhed på hvordan egne specifikke begrænsende overbevisninger, spænder ben for udvikling, så de er blevet konkrete at arbejde med, på en ny, frisk, lettende måde, og føler mit hjerte modigere.

Jeg er vild med Webinar formen, da jeg som introvert, kommer i den bedste fordybelse herhjemmefra.
Louise


Jeg deltog i din masterclass i går og jeg vil lige sige – ”det var det bedste online webinar/kursus jeg har deltaget i”.

Og hvad var det så der var så godt?

1: Jeg var fastholdt fra ende til anden – har normalt store problemer med at holde fokus, men dette var spændende, underholdende og utroligt engagerende.

2: Der var rigtig mange oplevelser af ”spot-on” - det her er noget jeg kan arbejde med. Det her kan jeg mærke. - Jeg er generelt vild med, når noget går dybt – og her blev mit indre barn virkelig hevet frem... og det blev set og krammet. Der er så meget at kigge yderligere på, på det område og det var så godt at få fokus på dette i forhold til min forretning.

3: Der var meget deltager engagement så jeg følte mig som en del af en aktiv gruppe og ikke blot en tilskuer. Dette fik mig også til at engagere mig langt mere bag ved min skærm og dermed fik jeg et større udbytte.

4: Chiara Sofia var utroligt levende og engageret i sin gennemgang og der var ikke et kedeligt øjeblik... samtidig var alt indholdet virkelig relevant – så jeg var nødt til at tage computeren med på toilettet da jeg ikke kunne vente på den fælles tissepause.... Heldigvis var min Zoom både uden lyd og uden video ;-)

5: Jeg har efterfølgende fået en meget større lyst til at komme i gang med nogle af mine lidt sværere opgaver og arbejde yderligere med mig selv for at finde den rette vibration at arbejde ud fra. Derfor har jeg også tilmeldt mig Chiaras minikursus på 5 dage, hvor jeg kan få endnu mere fokus på mine problemområder og få en mere
Bæredygtig Business. Det lyder måske ikke så sjovt det med at kigge på sine problemområder, men jeg elsker simpelthen de ting Chiara bringer i fokus i forhold til netop dette.

Tusind mange tak Chiara for et virkelig tiltrængt spark bagi :-)
Lis Gade Liebach